Τρόφιμα και βασικά αγαθά διανέμονται σε άπορους συνδημότες μας που υποστηρίζονται από την Κοινωφελή Δημοτική Επιχείρηση Πειραιά (ΚΟ.Δ.Ε.Π.), τα οποία συγκεντρώθηκαν από κοινωνικές δράσεις, που έγιναν με την υποστήριξη του Δήμου Πειραιά, όπως τη δράση "Νοιάζομαι - Μοιράζομαι", τον φιλανθρωπικό αγώνα μπάσκετ που διοργάνωσε το  Ζαννείο Γενικό Λύκειο Πειραιά και το 9ο ΓΕ.Λ. Πειραιά, τη συλλογή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης που πραγματοποίησε ο Ο.Π.Α.Ν. καθώς και από φορείς και δημότες, που προσέφεραν τρόφιμα στην ΚΟ.Δ.Ε.Π., για τους άπορους συμπολίτες μας.

Καθημερινά και μέχρι την εξάντληση των αποθεμάτων, αδύναμοι οικονομικά δημότες και κάτοικοι της πόλης επισκέπτονται τα γραφεία της ΚΟ.Δ.Ε.Π. και παραλαμβάνουν τρόφιμα.
 
Η Πρόεδρος της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Πειραιά, Κορίνα Λαουλάκου, δήλωσε:

"Η διανομή των τροφίμων στους άπορους συνδημότες μας αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του κοινωνικού έργου της ΚΟ.Δ.Ε.Π. .

Αυτή τη δύσκολη εποχή, είναι ανάγκη να υπάρξει αλληλεγγύη στους συμπολίτες μας που χρειάζονται τη βοήθειά μας. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη από την ανταπόκριση του κόσμου σε αυτές τις φιλανθρωπικές δράσεις.

Στόχος μας είναι να στηρίζουμε τους συνανθρώπους μας, έτσι ώστε μέρα με τη μέρα να βελτιώνεται η καθημερινότητα τους και οι συνθήκες διαβίωσής τους. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσοι συνέβαλαν για τη συγκέντρωση των τροφίμων.

Επίσης, τον τηλεοπτικό σταθμό Mega, για την πρωτοβουλία της χριστουγεννιάτικης δράσης "Νοιάζομαι - Μοιράζομαι", τους καθηγητές και τους μαθητές του Ζαννείου Λυκείου και του 9ου ΓΕ.Λ. Πειραιά, τον Ο.Π.Α.Ν., τους φορείς και τους πολίτες που επέδειξαν κοινωνική ευαισθησία προσφέροντας τρόφιμα για τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, που υποστηρίζονται από την ΚΟ.Δ.Ε.Π.".