Μπορεί να ναυαγεί οριστικά η συμφωνία για την Σαουδική Αραβία, ωστόσο, η αξιωματική αντιπολίτευση δεν χαμηλώνει τους τόνους στο συγκεκριμένο ζήτημα, ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που εκτιμούν ότι η υπόθεση αυτή δεν αποκλείεται να οδηγήσει και σε ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις.

Οι κ.κ. Βορίδης και Παναγιωτόπουλος, κατά την χθεσινή έκτακτη συνέντευξη Τύπου, παρουσίασαν τα λάθη και τις ύποπτες παραλείψεις που  εντόπισαν στα έγγραφα που κατέθεσε ο Πάνος Καμμένος, επισήμως, στη Βουλή για την υπόθεση της Σαουδικής Αραβίας.
 
 Αμφισβητώντας την γνησιότητα των εγγράφων, συγκεκριμένα μιλώντας, ιδιαίτερα προσεκτικά και με νομικούς όρους, τα χαρακτήρισαν «έγγραφα αμφιβόλου εγκυρότητας», κατήγγειλαν τον Πάνο Καμμένο για παραβίαση του νόμου περί μεσαζόντων, αλλά και για προσπάθεια παραπλάνησης της Επιτροπής Εξοπλισμών της Βουλής από τον υπουργό Εθνικής Άμυνας.

Στα έγγραφα που παρουσίασαν οι εκπρόσωπο της ΝΔ, αμφισβητήθηκε η γνησιότητά τους καθώς πολλά από αυτά δεν φέρουν ούτε σφραγίδες επικύρωσης, ούτε αριθμούς πρωτοκόλλων, ούτε ημερομηνίες.

Παράλληλα, οι συνεχείς αντιφάσεις του Πάνου Καμμένου για την υπόθεση προκαλούν νέα ερωτήματα, όπως π.χ. καθώς νέα στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας, ο κ. Καμμένος σταδιακά αρχίζει να θυμάται ότι τελικά γνώριζε από πριν τον κ. Παπαδόπουλο, ο οποίος είχε και παλαιότερα κάνει αιτήματα στο υπουργείο για ενδεχόμενη συνεργασία, όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο υπουργός.

Για την Νέα Δημοκρατία το θέμα της Σαουδικής Αραβίας, παραμένει σκάνδαλο για την κυβέρνηση και η πλήρης διερεύνηση της υπόθεσης, όπως ισχυρίζεται η Πειραιώς, θα περάσει στα χέρια της δικαιοσύνης, αν και όπως τόνισε και χθες ο κ. Βορίδης, το θέμα αγγίζει τόσο τον πρωθυπουργό, όσο και την ίδια την Βουλή, εκτιμώντας ότι το ζήτημα των χειρισμών Καμμένου στην υπόθεση της Σαουδικής Αραβίας, θα έπρεπε να απασχολήσει και το Κοινοβούλιο.