Ενα ακόμα πολύ μεγάλο ευρωπαϊκό παιχνίδι θα δώσει την ερχόμενη Τρίτη ο Ολυμπιακός, ο οποίος θα υποδεχθεί στον Ναό την Γιουβέντους, για την 6η αγωνιστική του Champions League. Οι «ερυθρόλευκοι» θα υποδεχθούν στο «κάστρο» τους την ιταλική ομάδα και οι ΓΑΥΡΟΙ θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα ακόμα σπουδαίο παιχνίδι.

Οι οπαδοί του Θρύλου σε ένα ακόμα ευρωπαϊκό ματς θα γεμίσουν τον Ναό και θα δημιουργήσουν για μια ακόμα φορά φανταστική ατμόσφαιρα! Ο κόσμος του Ολυμπιακού θα σταθεί δίπλα στην ομάδα και θα τη βοηθήσει να πετύχει μια ακόμα σπουδαία νίκη!

Μάλιστα, η δίψα των οπαδών του Ολυμπιακού για τον αγώνα με την Γιουβέντους είναι τόσο μεγάλη που έχουν ήδη αγοράσει τα περισσότερα εισιτήρια και πλέον έχουν απομείνει μόνο 3.000 «μαγικά χαρτάκια»!

Οσοι «ερυθρόλευκοι» οπαδοί θέλουν να κλείσουν θέση στον Ναό μπορούν να το κάνουν είτε μέσω ίντερνετ, είτε από τα εκδοτήρια του Ναού, τα οποία θα ανοίξουν ξανά το πρωί της Παρασκευής! Ο κόσμος δείχνει την αγάπη του για την ομάδα και παρότι το παιχνίδι δεν έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον, αναμένεται να γεμίσουν ξανά το «κάστρο» του Θρύλου!

Ολοι μαζί μια γροθιά για μια ακόμα μεγάλη ευρωπαϊκή βραδιά!