Με απόφαση του Δημάρχου Πειραιά Γιάννη Μώραλη ο Ανδρέας Βεντούρης ορίζεται ως Αντιδήμαρχος µε αντιμισθία, µε αρμοδιότητα στη Διεύθυνση Πληροφορικής, Επικοινωνίας – Προβολής και Μέσων Ενημέρωσης και του Αυτοτελούς Τµήµατος ∆ιαφάνειας και ∆ιαδικτυακής Πύλης.

Ο Ανδρέας Βεντούρης  που μέχρι χτες κατείχε, ως εντεταλμένος σύμβουλος του Δήμου Πειραιά, το ίδιο χαρτοφυλάκιο θα μπορούσαμε να πούμε ότι προήχθη στη θέση του Αντιδημάρχου και πως ανταμείφθηκε από τον ίδιο τον Δήμαρχο για τη δουλειά και την προσφορά του στην εύρυθμη λειτουργία της πόλης.

 Η συγκεκριμένη απόφαση μάλιστα δημοσιεύτηκε σήμερα το πρωί και στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ με αριθμό πρωτοκόλλου  57101/ 261 στην οποία τονίζεται χαρακτηριστικά πως στον  κ. Βεντούρη ανατίθεται επίσης η υπογραφή  όλων των απαραίτητων εγγράφων και αιτήσεων για θέµατα τηλεπικοινωνιών, σταθερής και κινητής τηλεφωνίας, ενώ παράλληλα ο νέος αντιδήμαρχος θα τελεί και τους πολιτικούς γάµους εκ περιτροπής µε τους άλλους Αντιδηµάρχους.

Για να δείτε τη δημοσιευμένη απόφαση του Δημάρχου Πειραιά Γιάννη Μώραλη σχετικά με τον ορισμό του νέου Αντιδημάρχου Ανδρέα Βεντούρη πατήστε ΕΔΩ