Με στόχο την 8η νίκη του τη φετινή σεζόν στην Euroleague και την διατήρηση στην κορυφή της διοργάνωσης ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει στην Ισπανία σήμερα, Πέμπτη στις 21:30 την Βαλένθια. Live από το gavros.gr/NS2

Ο Θρύλος με τον Βασίλη Σπανούλη να είναι ξανά έτοιμος να αγωνιστεί είναι αποφασισμένος να κάμψει την αντίσταση των «νυχτερίδων», η οποία το τελευταίο διάστημα δεν τα πηγαίνει καθόλου καλά.

Αυτό, ωστόσο, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος και οι συνεργάτες του γνωρίζουν ότι είναι κάτι το οποίο θα πρέπει να προσέξουν οι «ερυθρόλευκοι», όντες πιο υποψιασμένοι και συγκεντρωμένοι, αφού οι αντίπαλοί τους θα προσπαθήσουν με όλες τους τις δυνάμεις για τη νίκη.

Βέβαια, δεν λείπουν τα προβλήματα για τον κόουτς του Θρύλου με τους Αγραβάνη και Μάντζαρη να είναι εκτός αποστολής και να μην υπολογίζονται για το συγκεκριμένο ματς.

Ο Ολυμπιακός θα ψάξει στην Ισπανία ακόμη ένα διπλό, με το οποίο θα εδραιώσει τη θέση του στην κορυφή της Euroleague, κάνοντας ακόμη ένα σημαντικό βήμα για την κατάκτηση μίας θέσης στην πρώτη τετράδα στο τέλος της κανονικής περιόδου.

Οι Πειραιώτες βρίσκονται σε αρκετά καλή κατάσταση και με τον ηγέτη του να επιστρέφει θα είναι ακόμη πιο δυνατός για να πετύχει τους στόχους του.