Ο κ Σπιρτζης αντί να προκαλεί με φτηνά επικοινωνιακά σόου, θα έπρεπε να στρωθεί στην δουλειά για να παραδώσει ... χθες το ΜΕΤΡΟ και το ΤΡΑΜ στους Πειραιώτες, που υφίστανται μια απίστευτη ταλαιπωρία

Μια ταλαιπωρία η οποία δυστυχώς θα κρατήσει ακόμη τουλάχιστον τέσσερα χρόνια, καταδικάζοντας ειδικά πολλούς επαγγελματίες σε πολύχρονο οικονομικό αποκλεισμό,  δήλωσε ο Δημήτρης Καρύδης  πρώην Βουλευτής και μέλος του ΠΣ του ΠΑΣΟΚ και συνέχισε επισημαίνοντας πως:

- Χαιρετίζουμε επιτελούς την έλευση του Μετροπόντικα στον Πειραια.Η άφιξη του όμως έπρεπε να έχει γίνει  πριν απο πολύ χρόνο και το ΜΕΤΡΟ να βρίσκεται σε πλήρη λειτουργία στο τέλος του 2017.Κανεις έτσι από την κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ δεν μπορεί να έρχεται στην πόλη συνοδεία τηλεοπτικών συνεργείων πανηγυρίζοντας. Σε όλους πλέον είναι γνωστό οτι το ΜΕΤΡΟ λόγω κυβερνητικής ανικανότητας και ανεπάρκειας θα παραδοθεί τμηματικά και στον Πειραιά θα είμαστε τυχεροί αν φθάσει το 2021 !!

- Δυστυχώς ακόμη μεγαλύτερες καθυστερήσεις συμβαίνουν στην πορεία κατασκευής του ΤΡΑΜ. Ενώ σύμφωνα με τις δεσμεύσεις τους, θα έπρεπε ήδη να βρίσκεται σε πλήρη λειτουργία, η ολοκλήρωση της κατασκευής του μετατέθηκε για τα μέσα του 18 και βλέπουμε. Αυτό σημαίνει ότι η θα συνεχιστεί η κυκλοφοριακή και η οικονομική ασφυξία στο κέντρο του Πειραιά.

Ο διαγωνισμός δε, για την προμήθεια 25 νέων συρμών-που έχει ακυρωθεί 3 φορές μέχρι σήμερα-βρίσκεται στον αέρα μετά απο πρόσφυγες στο ΣτΕ. Αρά ακόμη και να ολοκληρωθεί η κατασκευή του έργου, τα επόμενα περίπου 2 χρόνια δεν θα υπάρχουν νέοι συρμοί και ουσιαστικά θα υπολειτουργεί.

Ας μη μιλήσουμε για την επέκταση του ΤΡΑΜ προς Κερατσίνι- Πέραμα για την οποία έχουν γίνει ελάχιστα πράγματα ή για την υπογειοποίηση του ηλεκτρικού από τον Πειραιά στο Ν Φάληρο, που παρά τις εξαγγελίες Σπιρτζη δεν έχει γίνει το παραμικρό.

Η ωμή κοροϊδία και οι απάτες των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ δεν περνούν πια. Οι πολίτες έχουν γνώση και κρίση.