«Όταν τους λέμε να δώσουν απαντήσεις, κρύβονται πίσω από δήθεν απόρρητα έγγραφα για βλήματα που δεν πουλήσαμε» ανέφερε η Ντόρα Μπακογιάννη σε ραδιοφωνική της συνέντευξη, σχολιάζοντας τις απειλές από το υπουργείο Εξωτερικών για την αποκάλυψη απόρρητων εγγράφων που αφορούν την υπόθεση της πώλησης όπλων στη Σαουδική Αραβία.

Μιλώντας στο Θέμα 104,6 FM, η βουλευτής της ΝΔ έκανε λόγο για «αλαζονεία του ΣΥΡΙΖΑ που πετάει λάσπη στους άλλους αλλά όταν τους λες να άρουν την ασυλία ή να κάνουμε Εξεταστική τότε ψηφίζουν αρνητικά». 

«Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά, για έγγραφα τα οποία μιλούν για την αντίδραση της χώρας που δεν δέχεται έναν μεσάζοντα» πρόσθεσε στο ίδιο μήκος κύματος, τονίζοντας ότι «δεν έχει υπάρξει περίπτωση στο παρελθόν να απειλείται με φυλάκιση βουλευτής τέως ΥΠΕΞ» τόνισε.
Ειδικά, δε, για τον Ανδρέα Λοβέρδο, που κατέθεσε τα επίμαχα απόρρητα έγγραφα στη Βουλή, η βουλευτής της ΝΔ σημείωσε ότι «μπορεί να διαφωνείς ή να συμφωνείς μαζί του, αλλά δεν έχει δείξει ποτέ σημάδια εθνικής ανευθυνότητας».

«Εδώ λείπει ο κοινούς νους. Οι αποφάσεις του ΚΥΣΕΑ έχουν μια σειρά υπογραφών στους οποίους κοινοποιούνται» συμπλήρωσε η κυρία Μπακογιάννη, χαρακτηρίζοντας «αντίδραση πανικού» την κίνηση της κυβέρνησης να απειλεί με 10 χρόνια κάθειρξη «για να σου κλείσω το στόμα».