Τη σημαντικότητα της σημερινής ημέρας, που είναι αφιερωμένη στους ανθοπαραγωγούς, τόνισε η βουλευτής Α’ Πειραιώς και Νήσων του ΣΥΡΙΖΑ, Γεωργία Γεννιά, που επισκέφθηκε την “Κεντρική Ανθαγορά Αθηνών”,  στα Άνω Πατήσια, προσκεκλημένη του “Αγροτικού Ανθοπαραγωγικού Συνεταιρισμού Αθηνών”.

«Η 22α Νοεμβρίου, ως ημέρα Αθνοπαραγωγού, αποκτά ιδιαίτερη αξία, καθώς είναι αφιερωμένη στον καθημερινό αγώνα των ανθρώπων που παράγουν έναν σημαντικό πλούτο για τους Έλληνες, έναν πραγματικό πλούτο για την εθνική οικονομία και την ελληνική ανάπτυξη», είπε η κ. Γεννιά.

«Φύλακες του περιβάλλοντος και φροντιστές ενός πλήρους οικοσυστήματος, οι ανθοπαραγωγοί δίνουν καθημερινά τη μάχη τους για να προωθήσουν το ελληνικό αγροτικό προϊόν, όχι μόνο μέσα στη χώρα μας αλλά και εκτός αυτής, δημιουργώντας συνθήκες αυτάρκειας και κάνοντας υπερήφανους όλους τους Έλληνες εντός και εκτός Ελλάδας», πρόσθεσε η βουλευτής και διαβεβαίωσε τους ανθοπαραγωγούς ότι θα βρίσκεται πάντα δίπλα τους και θα στηρίζει κάθε προσπάθειά τους.