Ο Θρύλος θα αντιμετωπίσει στο «Ζοσέ Αλβαλάδε» την Σπόρτινγκ Λισαβόνας για την 5η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League, έχοντας ως αποκλειστικό στόχο να επιστρέψουν με το τρίποντο από την Πορτογαλία. Live από το gavros.gr στις 21:45/ΕΡΤ1, CS2

Οι «ερυθρόλευκοι» είναι αποφασισμένοι να καταθέσουν και τη ψυχή τους στον αγωνιστικό χώρο, προκειμένου να πάρουν τους τρεις βαθμούς της νίκης αυξάνοντας σημαντικά τις ελπίδες τους για συνέχεια στην Ευρώπη, μετά τον Ιανουάριο.

Οι ποδοσφαιριστές του Τάκη Λεμονή γνωρίζουν ότι η νίκη στη συγκεκριμένη αναμέτρηση αποτελεί μονόδρομο, ωστόσο δεν θα πρέπει να αγχωθούν στο ματς και με υπομονή συγκέντρωση και επιμονή να φύγουν με μία τεράστια νίκη από την πορτογαλική πόλη.

Οι Πειραιώτες έχουν απέναντί τους μία πολύ καλή ομάδα, ωστόσο δείχνουν ότι είναι έτοιμοι να δώσουν ότι έχουν και με το πάθος και τη ψυχή τους να φτάσουν στο νικηφόρο αποτέλεσμα.

Οι «ερυθρόλευκοι» δεν θα είναι μόνοι τους στο ματς, αφού περισσότεροι από 1500 ΓΑΥΡΟΙ αναμένεται να δημιουργήσουν φοβερή ατμόσφαιρα στο γήπεδο, δίνοντας ώθηση στους παίκτες να κατακτήσουν το τρίποντο.