Σάββατο 22 Αυγούστου 2015. Τα "Παραπολιτικά"κυκλοφορούν με πρωτοσέλιδο τίτλο "Βόμβα Βαρουφάκη απειλεί το Μαξίμου, οι ηχογραφήσεις του πρώην υπουργού εφιάλτης για τον Τσίπρα" και εκτεταμένο ρεπορτάζ για τις υποκλαπείσες συνομιλίες που έχει στην Ελλάδα και το εξωτερικό, κατά τη διάρκεια της θητείας του στο Υπουργείο Οικονομικών.

Επιβεβαίωσε τα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ο Βαρουφάκης: Ηχογραφούσα όλα τα Eurogroup - Κεντρική Εικόνα

Προκαλείται σάλος και ο πρώην Υπουργός αντί άλλης απάντησης δημοσιεύει το εξής twitter: "Έχω καιρό να δώσω βραβείο ανηθικότητας σε "μέσο". Συγχαρητήρια κύριοι των Παραπολιτικών".

Τα "Π" ανταπαντούν ως εξής: "Κατανοούμε το άγχος του κ. Γιάνη Βαρουφάκη ο οποίος ελέγχεται από την ελληνική Δικαιοσύνη για το διαβόητο "Plan B" που προετοίμαζε εν κρυπτώ ο ίδιος και η ομάδα του και προέβλεπε παράλληλο νόμισμα και "χακάρισμα" των ΑΦΜ όλων των Ελλήνων πολιτών. Είμαστε βέβαιοι ότι ο άνθρωπος που κατέγραψε μυστικά τους συναδέλφους του, Υπουργούς Οικονομικών στο Eurogroup της Ρίγας, στο Ειδικό Δικαστήριο που θα παραπεμφθεί - γιατί με σχέδιο και εν πλήρη συνειδήσει κατέστρεψε τη χώρα - θα έχει την ευκαιρία να ανταλλάξει με τους Δικαστές του, ενδιαφέρουσες περί ηθικής, απόψεις".

Χθες το βράδυ ο κ. Βαρουφάκης σε τηλεοπτική του συνέντευξη απεκάλυψε ότι ηχογραφούσε όλες τις συνεδριάσεις του Eurogroup, κοινοποιώντας το περιεχόμενο αυτών στο Μαξίμου καθιστώντας συνακροατή τον Πρωθυπουργό, δηλαδή συνένοχο στις υποκλοπές.

Θα επανέλθουμε…

ΔΓΙΑΝΝ