Για την αλλαγή της έδρας της Εθνικής ομάδας που φεύγει από το Καραϊσκάκη μίλησε ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος. Ο Γραμμένος, που έχει δει το ποδόσφαιρο να έχει γίνει καλύτερο (όλως τυχαίως δεν είναι πρώτος ο Ολυμπιακός), είπε σχετικά.

«Η εθνική ομάδα θα πρέπει να βγει έξω από τα τείχη του λεκανοπεδίου. Είναι κάτι που θέλει η φίλαθλη κοινή γνώμη. Τόσα χρόνια κάποιοι δεν είχαν δικαίωμα να δουν την εθνική ομάδα της χώρας μας. Θα πάμε εκτός Αθήνας και στη Θεσσαλονίκη και όπου αλλού υπάρχει γήπεδο το οποίο πληροί τις προδιαγραφές», ανέφερε ο Γραμμένος και συνέχισε.

«Μπορεί να είναι ένα η Τούμπα, το Καυτανζόλγειο ή το Κλεάνθης Βικελίδης. Δεν ξέρω ποιο γήπεδο θα πληροί τα κριτήρια. Θα παίξουμε και στο λεκανοπέδιο και το ΟΑΚΑ πληροί τις προδιαγραφές. Θα δοκιμάσουμε και αν το αποτέλεσμα δεν είναι θετικό, θα κριθούμε γι' αυτό. Δεν θα πάμε σε δέκα γήπεδα, θα γίνει επιλογή. Το Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας, το Παγκρήτιο, τα τρία μεγάλα γήπεδα της Θεσσαλονίκης θα ελεγχθούν. Η εκτίμηση θα γίνει από τους ειδικούς, από τα στελέχη της Ομοσπονδίας. Τώρα έχουμε γενική εικόνα, είναι και θέματα διεθνών κανονισμών όχι μόνο δικής μας κρίσης. Πρέπει να είμαστε συμβατοί, στην προκειμένη περίπτωση, με τα κριτήρια της UEFA».

Ωραία λοιπόν, όταν παίζει η Ελλάδα στην Αθήνα, θα βλέπουμε φωτογραφίες με τον Μελισσανίδη και όταν παίζει στη Θεσσαλονίκη, φωτό με τον Σαββίδη. Έγιναν τα χατίρια.