Τα Παραπολιτικά χαρίζουν 200 εισιτήρια για τον αγώνα Ολυμπιακός – Juventus που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 5 Δεκεμβρίου στις 21:45 στο στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης». 200 τυχεροί αναγνώστες θα παρακολουθήσουν το ματς ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ! Βρείτε το μαγικό αυτοκόλλητο στα Παραπολιτικά που κυκλοφορούν το Σάββατο 25 Νοεμβρίου και δείτε από κοντά Ντιμπάλα, Μπουφόν, Ιγουαΐν  και όλα τα αστέρια της Juventus που θα έρθουν στο Καραϊσκάκη για τον συναρπαστικό αγώνα του Champions League! 

Μαζί,

Νέο τεύχος: IQ test - Ο γρίφος του μυαλού μας και τα μυστικά του IQ

Ακονίστε το μυαλό σας και τεστάρετε την ευφυΐα σας με τον πιο έξυπνο και διασκεδαστικό τρόπο!

Τα τεστ IQ (τεστ ευφυΐας ή δείκτη νοημοσύνης) αποσκοπούν στη "μέτρηση" της ευφυΐας. Ευρύτατα διαδεδομένα στην αγορά εργασίας, όπου χρησιμοποιούνται για την αξιολόγηση των υποψηφίων, αποτελούν έναν δημοφιλή και απολαυστικό τρόπο για να ασκήσει κάποιος το μυαλό του. Το βιβλίο αυτό, σχεδιασμένο από δύο έμπειρους δημιουργούς τεστ IQ, περιλαμβάνει 1000 περίπου γρίφους του είδους και της μορφής που είναι πιθανόν να συναντήσετε σε πραγματικά τεστ ευφυΐας. Ακολουθώντας τις οδηγίες που σας δίνονται και τηρώντας το προκαθορισμένο χρονικό όριο, μπορείτε τώρα και εσείς να μετρήσετε τις δυνάμεις και τις αδυναμίες σας και να αξιολογήσετε τις γνωστικές σας δεξιότητες. Ο Φίλιπ Κάρτερ και ο Κεν Ράσελ είναι παγκοσμίου φήμης δημιουργοί γρίφων του μυαλού και έχουν κυκλοφορήσει περισσότερα από 100 σχετικά βιβλία.

Κάθε εβδομάδα ενα νέο τευχοσ!

Το συναρπαστικό μυθιστόρημα «4η Ιουλίου» του James Patterson

Ο Τζέιμς Πάτερσον, είναι ο Νο 1 συγγραφέας σε πωλήσεις στον κόσμο, τα βιβλία του να έχουν ξεπεράσει τα τριακόσια πενήντα εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως, ενώ η αστυνομική σειρά μυθιστορημάτων του «Γυναικεία Λέσχη  Φόνων» είναι μια από της δημοφιλέστερες όλων των εποχών.

Η ντετέκτιβ Λίνζι Μπόξερ και η ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΛΕΣΧΗ ΦΟΝΩΝ επιστρέφουν με την τέταρτη και πιο επικίνδυνη υπόθεσή τους μέχρι σήμερα –μια υπόθεση που μπορεί κάλλιστα να αποδειχτεί η τελευταία τους... Αργά τη νύχτα, σ’ ένα δρόμο του Σαν Φρανσίσκο, όταν μια σύλληψη εξελίσσεται απρόβλεπτα σε θανάσιμη συμπλοκή, η Λίνζι κάνει τη μοιραία κίνηση: πυροβολεί σε άμυνα –και προκαλεί μια χιονοστιβάδα γεγονότων που αφήνουν την αστυνομία ατιμασμένη, μια ολόκληρη πόλη διχασμένη και μια οικογένεια κατεστραμμένη. Τώρα όλα θα κριθούν από την απόφαση δώδεκα ενόρκων... Για να βρει λίγη γαλήνη, η Λίνζι καταφεύγει στο γραφικό Χαφ Μουν Μπέι. Αλλά λίγο μετά την άφιξή της, μια σειρά ανατριχιαστικών φόνων συνταράσσει την ήσυχη μικρή πόλη... Μάρτυρες δεν υπάρχουν, ούτε κάποιο εμφανές σχέδιο. Μια κρίσιμη λεπτομέρεια, όμως, της θυμίζει μια υπόθεση που είχε χειριστεί ως πρωτόβγαλτη αστυνομικός –ένα φόνο που παρέμεινε ανεξιχνίαστος και τη βασανίζει ακόμη. Με τη βοήθεια των υπόλοιπων μελών της Γυναικείας Λέσχης Φόνων, θα πρέπει να παλέψει για τη ζωή της σε δύο μέτωπα: μέσα στο δικαστήριο, καθώς η δίκη φτάνει στο πιο κρίσιμο σημείο της, και ενάντια σε άγνωστους εχθρούς, έτοιμους να κάνουν τα πάντα για να συγκαλύψουν την αλήθεια για τους φόνους. Ακόμα και να σκοτώσουν ξανά...

Τη νέα παιδική σειρά σε DVD: Ντόρα, η μικρή εξερευνήτρια

Μη χάσετε  το τελευταίο DVD με 2 απίθανα επεισόδια

Η Ντόρα διασκεδάζει τα παιδιά μέσα από τις ιστορίες της και ταυτόχρονα τα μαθαίνει αγγλικά και τα καλεί σε συμμετοχή σε νέες περιπέτειες με τον πιο διαδραστικό τρόπο μαθαίνοντας τα να εξερευνούν και να επικοινωνούν. Στον 8ο και πιο πρόσφατο κύκλο, που κυκλοφορεί από αυτό το Σάββατο με την απλή έκδοση, η αγαπημένη φίλη των παιδιών εξερευνά τον κόσμο γύρω της, παρέα με τον καλύτερό της φίλο, τον Μπουτς το μαϊμουδάκι. Ζητώντας τη βοήθεια του κοινού και του πιστού της Χάρτη, που είναι έτοιμος πάντα να της δείξει το δρόμο, η Ντόρα λύνει τους γρίφους και ξεπερνά τα εμπόδια που συναντά στην πορεία της. Σε κάθε επεισόδιο η Ντόρα και ο Μπουτς ξεκινούν για μια συναρπαστική εξερεύνηση γεμάτη φαντασία ή για μια αποστολή με σκοπό να βοηθήσουν κάποιον που τους χρειάζεται, διασκεδάζοντας τα παιδιά και κάνοντάς τα να θέλουν να συμμετάσχουν και αυτά.