Ο θλιβερός απολογισμός των θυματων που έπληξε η κακοκαιρία στη Μάνδρα φτάνει τους 20 νεκρούς. Η Πυροσβεστική Υπηρεσία ανακοίνωσε ότι εντοπίστηκε νεκρό άτομο κοντά στο αμαξοστάσιο του Δήμου Μάνδρας Αττικής και αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία ανάσυρσης της σορού.
Η σορός του 20ου θύματος της κακοκαιρίας βρέθηκε κοντά στο σημείο όπου βρέθηκε το Σάββατο η σορός του άτυχου οδηγού Γιάννη Ρούμελη.

Η σορός μεταφέρθηκε στο Θριάσιο νοσοκομείο. Δεν υπάρχουν, προς ώρας, επίσημες ανακοινώσεις για την ταυτότητα του ωστόσο οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για άντρα περίπου 70 ετών. 

Υπενθυμίζεται ότι η πυροσβεστική αναζητούσε τρεις αγνοούμενους απο τις πλημμύρες της περασμένης Πέμπτης καθώς το Σάββατο εντοπίστηκαν οι σοροί τριών ακόμα ατόμων.

Οι λέξεις που χαρακτηρίζουν όσα νιώθουν ονι συγγενείς των θυμάτων της φονικής καταιγίδας είναι οργή, αγανάκτηση, θλίψη και πόνος.
Οι άνθρωποι που έχασαν τα αγαπημένα τους πρόσωπα κάτω από τόνους λάσπης και νερού αναζητούν τους υπαίτιους της τραγωδίας και απαιτούν άμεση απονομή δικαιοσύνης.

«Όποιος φταίει αυτή τη φορά θα πληρώσει. Θα στραφούμε κατά παντός υπευθύνου. Δυστυχώς τελειώσαμε άσχημα. Ο τρίτος των αγνοουμένων που μετέφεραν στο Θριάσιο ήταν το δικό μας το παιδί», λέει η θεία του άτυχου 38χρονου οδηγού φορτηγού Γιάννη Ρούμελη, Κατερίνα Ρούμελη.

Στις 9 το πρωί του Σαββάτου βρέθηκε ο πρώτος νεκρός μέσα στο αμαξοστάσιο του Δήμου δίπλα στο μπαζωμένο ρέμα ενώ λίγο μετά τις 11 οι Λιμενικοί εντόπισαν δύο ακόμη σορούς σε απόσταση πολλών χιλιομέτρων στον κόλπο της Ελευσίνας στην εκβολή του Σαρανταπόταμου. Η μια από τις σορούς είχε σφηνωθεί σε βράχια και για να ανασυρθεί χρειάστηκε η συνδρομή των αντρών της ομάδας υποβρύχιων καταστροφών.