Η Λέσχη Ανάγνωσης της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Νίκαιας και οι Εκδόσεις Άγρα σας προσκαλούν στην παρουσίαση της ποιητικής συλλογής της Ειρήνης Ρηνιώτη με τίτλο «ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΜΟΝΟ».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου στη Μάντρα Μπλόκου Κοκκινιάς (Ηλιουπόλεως 102Α, πίσω από την πλατεία της Οσίας Ξένης) με κεντρικούς ομιλητές τον ποιητή και δημοσιογράφο Δημήτρη Δασκαλόπουλο,  την ποιήτρια-πεζογράφο και μεταφράστρια  Καίτη Σωτηριάδου, αλλά και τον ποιητή Γιώργος Ψάλτης, ποιητής, ενώ ξεχωριστό τόνο αναμένεται να δώσει στη βραδιά ο συνθέτης Νότης Μαυρουδής που θα ντύσει την εκδήλωση με υπέροχες μελωδίες.

Λίγα στοιχεία για την ποιήτρια Ειρήνη Ρηνιώτη

Η Ειρήνη Ρηνιώτη γεννήθηκε το 1964 στην Αθήνα. Σπούδασε στη Σχολή Ανθρωπιστικών Σπουδών του Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου, στο τμήμα Σπουδές στον Ελληνικό Πολιτισμό. Σπουδάζει στο κοινό διαπανεπιστημιακό μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών Δημιουργική Γραφή του ΕΑΠ και του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας. Είναι μέλος της Εταιρείας Συγγραφέων και του Ελληνικού Κέντρου του Διεθνούς Ινστιτούτου Θεάτρου ως ηθοποιός. Έχει εκδώσει εννέα ποιητικές συλλογές. Η ανθοφορία της σιωπής, Ίλιγγος και Μια βόλτα μόνο κυκλοφορούν από τις εκδόσεις Άγρα. Ποιήματά της περιέχονται σε ανθολογίες, έχουν μεταφραστεί στα αγγλικά και στα γερμανικά, και μελοποιήθηκαν από τον Θάνο Μικρούτσικο και τον Μάνο Αβαράκη.

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΝΙΚΑΙΑΣ

ΑΡΚΑΔΙΟΥ 23, ΤΗΛ. 2104936680

http://nikaiarentislib.blogspot.gr/

https://www.facebook.com/nikaiarentislibrary/