Για «fake news» κατηγορεί τα Παραπολιτικά ο Πάνος Καμμένος σχετικά με την είδηση της απόπειρας σύλληψης του διευθυντή των Νέων, Παναγιώτη Λάμψια, με τη διαδικασία του αυτοφώρου μετά από μήνυση που κατέθεσε εις βάρος του ο υπουργός Εθνικής Άμυνας.

Η αλήθεια είναι η εξής: Πράγματι σήμερα εμφανίστηκαν αστυνομικοί του τμήματος Καλλιθέας στα γραφεία των Νέων και ζήτησαν τον Παναγιώτη Λάμψια ο οποίος όμως, όπως τους ενημέρωσαν, δεν βρισκόταν στο κτίριο. Σύμφωνα με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Νίκο Τόσκα, και τις «εξηγήσεις» του, οι αστυνομικοί ήθελαν τον διευθυντή για «να διερευνήσουν τις συνθήκες ασφαλείας». Οι πληροφορίες των Παραπολιτικών όμως αφήνουν ερωτηματικά για τις εξηγήσεις αυτές. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας, οι αστυνομικοί, αφού ζήτησαν τον Παναγιώτη Λάμψια, ζήτησαν και τον συνάδελφο Διονύση Νασόπουλο. Δηλαδή, τον συντάκτη που υπογράφει τις αποκαλύψεις για τα ντιλ του υπουργού με τον «μεσάζοντα της Σαουδικής Αραβίας», Βασίλη Παπαδόπουλο.

Αν το θέμα της επίσκεψης ήταν πράγματι οι συνθήκες ασφαλείας του κτιρίου τότε σε τι ακριβώς θα μπορούσε να εισφέρει στους αστυνομικούς ο συνάδελφος; Σύμφωνα με τον Παναγιώτη Λάμψια πάντως. μήνυση έγινε και η απόπειρα να συλληφθεί είναι απολύτως πραγματική. Απλώς, εν τω μεταξύ μεσολάβησε η κατακραυγή και η μήνυση απεσύρθη.