Ο Δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης, παραβρέθηκε στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συνδέσμου Γυναικών Κρήτης και Νήσων Αιγαίου, στην αίθουσα δεξιώσεων "Porto Leone" στην Καστέλλα.


 
Ο κ. Μώραλης στον χαιρετισμό του τόνισε:

"Εύχομαι σε όλους Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά. Είναι ιδιαίτερη η χαρά μου να είμαι σήμερα, εδώ, μαζί σας για πολλοστή φορά. Έχουμε τα τελευταία δύο χρόνια αναπτύξει μια σχέση, η οποία στηρίζεται κυρίως στην εμπιστοσύνη, στην εκτίμηση και στον σεβασμό. 

Να ευχηθώ σε όλους και στις οικογένειές σας κάθε προσωπική και οικογενειακή ευτυχία.

Δεν νομίζω ότι σε αυτή την όμορφη εκδήλωση είναι δόκιμο να συζητάμε για τα προβλήματα της πόλης που είναι πολλά, όπως και της χώρας. Αυτό που μπορώ να πω όμως, είναι ότι θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε. Θέλουμε να κάνουμε περισσότερα πράγματα. Τα προβλήματα είναι πολλά. Τα ζείτε και τα ζούμε καθημερινά και στην χώρα, επαναλαμβάνω, και στην πόλη.

Είναι συσσωρευμένα προβλήματα δεκαετιών. Έχω όμως την αισιοδοξία και νομίζω ότι είμαστε υποχρεωμένοι να είμαστε αισιόδοξοι ότι τελικά θα τα καταφέρουμε. Να έχουμε τα επόμενα χρόνια μια καλύτερη πόλη, πιο κοντά σε αυτήν που ονειρεύονται οι Πειραιώτες".