Επίσκεψη αγάπης στο Παιδικό Χωριό SOS στην Βάρη πραγματοποίησε η Σχολή του Ολυμπιακού, που δραστηριοποιείται εδώ και χρόνια στην περιοχή.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές μαζί τους προπονητές τους και τους γονείς τους, αλλά και τον επικεφαλής της Σχολής, Γιώργο Αγγελάκη, επισκέφτηκαν ένα από τα τέσσερα Παιδικά Χωριά SOS που υπάρχουν στην Ελλάδα για να μοιράσουν αγάπη, πολλά δώρα και ρούχα στα παιδιά που διαμένουν εκεί και είναι περισσότερα από 60. 

Παράλληλα η ΠΑΕ Ολυμπιακός και ο Πρόεδρος της, Βαγγέλης Μαρινάκης, ενίσχυσαν οικονομικά το ίδρυμα το οποίο συντηρείται από χορηγίες για να μπορέσει να συνεχίσει να επιτελεί το σπουδαίο κοινωνικό του έργο. 

Η διοίκηση του Παιδικού Χωριού ευχαρίστησε την ΠΑΕ Ολυμπιακός και προσωπικά τον κ. Μαρινάκη μέσω επιστολής που απέστειλε, ενώ το προσωπικό του εξέφρασε την ικανοποίηση του για την σπουδαία πράξη αγάπης από τα παιδιά και τους γονείς της Σχολής των Πειραιωτών στην Βάρη. 

Το παρών στην επίσκεψη έδωσε και ο Διευθυντής του Δικτύου Σχολών του Ολυμπιακού, Βασίλης Νάνος, ο οποίος τόνισε ότι ο Ολυμπιακός δεν σταματάει όλο τον χρόνο να βοηθάει τις ευπαθείς ομάδες της ελληνικής κοινωνίας, ενώ ο επικεφαλής της Σχολής, κ. Αγγελάκης, σημείωσε: "Για εμάς όλους και ειδικά για τα παιδιά αυτή η επίσκεψη είναι ένα μάθημα ζωής. Σας ευχαριστούμε που μας δεχτήκατε. Είμαστε πάντα δίπλα σας αρωγοί σε κάθε σας ενέργεια. Ο Ολυμπιακός είναι κάτι παραπάνω από μια ομάδα. Έχει όραμα και τον Πρόεδρο του τον κ. Μαρινάκη ο οποίος είναι μπροστάρης σε τέτοιες ενέργειες και ειδικά όταν αυτές αφορούν παιδιά".

Η Σχολή Βάρης κοινοποίησε στους εκπροσώπους του Παιδικού Χωριού ότι όσα παιδιά από το ίδρυμα επιθυμούν μπορούν δωρεάν να μάθουν τα μυστικά του ποδοσφαίρου στις εγκαταστάσεις της.