Βελτιωμένο καιρό σε ολόκληρη τη χώρα με λίγες νεφώσεις οι οποίες στα βόρεια και ανατολικά ηπειρωτικά και στο Νότιο Αιγαίο θα είναι τοπικά αυξημένες, περιμένουμε την Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2017.

Στην Αττική λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες στα ανατολικά και βόρεια με πιθανότητα ασθενών βροχών τις πρωινές ώρες. Η θερμοκρασία από 10 έως 18 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 07 έως 16 βαθμούς κελσίου.

Σε Μακεδονία και Θράκη θα έχουμε λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Η θερμοκρασία από 05 έως 16 βαθμούς. Στη δυτική Μακεδονία 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο,ο καιρός θα είναι αρχικά γενικά αίθριος. Βαθμιαία θα αναπτυχθούν νεφώσεις που το βράδυ θα αυξηθούν. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη στα ηπειρωτικά. Η θερμοκρασία από 09 έως 22 βαθμούς. Στην Ηπειρο με 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησο θα έχουμε νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών τις πρωινές ώρες στην ανατολική Θεσσαλία, την Εύβοια και την ανατολική Στερεά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 08 έως 18 βαθμούς. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Σε Κυκλάδες και Κρήτη θα σημειωθούν νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες με ασθενείς τοπικές βροχές κυρίως στην Κρήτη ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 20 βαθμούς κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα τις πρώτες πρωινές ώρες νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στα νότια και γρήγορη βελτίωση. Στα υπόλοιπα λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 21 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.