Την αναγκαιότητα διασφάλισης πολιτικής σταθερότητας στην Ελλάδα, μετά τις εκλογές, υπογράμμισε ο διευθύνων σύμβουλος της Intralot, Αντώνης Κεραστάρης, μιλώντας  στο Bloomberg TV.

Ο κ. Κεραστάρης διατύπωσε την άποψη ότι στην Ελλάδα οι επιχειρήσεις και η οικονομία χρειάζονται πολιτική σταθερότητα, η οποία αποτελεί ζητούμενο εδώ και καιρό, για να προσθέσει ότι "κανένας στα σοβαρά δεν ήθελε το Grexit".

"Αυτό που ζητάμε από το εκλογικό αποτέλεσμα είναι να επέλθει πολιτική σταθερότητα", είπε, σημειώνοντας ότι την τελευταία πενταετία έγινε σαφές ότι "η χώρα μπορεί να προχωρήσει με κυβερνήσεις συνασπισμού".

Και πρόσθεσε: "Δεν υπάρχει πολιτικό ερώτημα, αλλά μόνο ποιος θα εφαρμόσει τη συμφωνία με τους εταίρους".

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ VIDEO

Επισήμανε ότι η βασικότερη προϋπόθεση για την επανεκκίνηση της οικονομίας είναι να ολοκληρωθεί το ταχύτερο η ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών και να ληφθούν πρωτοβουλίες για τη στήριξη του ιδιωτικού τομέα, που έχει πληγεί.

Ο επικεφαλής της Intralot υποστήριξε ότι αυτή τη στιγμή "είναι πολύ δύσκολο να πουλήσεις το προϊόν Ελλάδα", καθώς δεν μπορείς να πεις πολλά για το μέλλον και την πορεία των πραγμάτων.

Ο παρουσιαστής της εκπομπής, Τζόνοθαν Φέρο, ρώτησε τον κ. Κεραστάρη, εάν η Intralot έχει λόγους να παραμένει εισηγμένη στο Ελληνικό Χρηματιστήριο, για να λάβει την απάντηση: "Είμαστε εισηγμένοι στην Ελλάδα για πολύ καιρό, όμως βλέπουμε σταδιακά με τον καιρό ότι η παραμονή στην ελληνική κεφαλαιαγορά δεν έχει τα οφέλη του παρελθόντος".