Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης παραβρέθηκε και βράβευσε σήμερα, στον Όμιλο Ερετών στο Πασαλιμάνι, τους νικητές του ετήσιου Μαραθώνιου Κωπηλασίας 8.000 μέτρων, που πραγματοποιείται στη μνήμη του Νικολάου Παπακώστα.

Κατά την βράβευση των αθλητών ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, τόνισε:

«Καλημέρα σε όλους, είναι χαρά μου που είμαι εδώ. Ο Όμιλος Ερετών ιδρύθηκε το 1885. Είναι από τους παλαιότερους συλλόγους στη χώρα, ίσως και ο παλαιότερος, με πολύ μεγάλη ιστορία, με παρόν αλλά και με μέλλον. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές, τους προπονητές και στη διοίκηση για την καλή δουλειά που γίνεται.

Είστε νομίζω μία οικογένεια και αυτό είναι πολύ θετικό. Και εμείς στον Δήμο μεταφορικά «κωπηλατούμε». Ίσως δεν κωπηλατούμε κάποιες φορές με τον απαραίτητο συγχρονισμό ώστε να έχουμε τα ανάλογα αποτελέσματα, αλλά μπορούμε να πάρουμε μαθήματα από εσάς, ώστε να έχουμε και καλύτερο αποτέλεσμα για την πόλη. Από την άλλη, θα ήθελα να πω, ότι με την παρουσία μας είμαστε κοντά σας, αλλά δυστυχώς λόγω των οικονομικών προβλημάτων του δήμου δεν μπορούμε να ανταποκριθούμε σε όλα τα αιτήματά σας.

Όμως είπαμε να ξεκινήσουμε και να αναλάβουμε τη μελέτη για τα προβλήματα που έχει το κτίριο, ώστε να προχωρήσουμε σε μία επισκευή και το λιγότερο βέβαια, να πάρουμε πέντε - έξι ζευγάρια κουπιά ως δήμος και να σας τα χαρίσουμε, γιατί δεν επιτρέπεται να έχετε βάρκες και να μην έχετε κουπιά. Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους. Μπράβο στους νικητές αλλά και σε όσους συμμετέχουν, γιατί για να υπάρξουν νικητές πρέπει πρώτα από όλα να υπάρχουν συμμετέχοντες. Να είστε καλά και του χρόνου».