Με στόχο την προώθηση εναλλακτικών μορφών τουρισμού στο νησί, ο Δήμος Πόρου συμμετείχε με δικό του περίπτερο στη διεθνή έκθεση εναλλακτικού τουρισμού Nostos Expo 2017, η οποία πραγματοποιήθηκε στη Ναύπακτο από τις 13 έως και τις 16 Οκτωβρίου.

Τον Δήμο εκπροσώπησαν τα μέλη της Τουριστικής Επιτροπής Ανάπτυξης και Προβολής Αναστάσιος Φιακάς και Κατερίνα Σακελλίου, οι οποίοι έκαναν ιδιωτικές συναντήσεις (private b2b) σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο εντός της έκθεσης με Tour Operators και ταξιδιωτικά γραφεία της Ελλάδας και του εξωτερικού, ενώ παράλληλα έγινε προώθηση του προορισμού μέσω διεθνών μέσων ενημέρωσης που κάλυψαν ειδησεογραφικά την έκθεση.

Οι επισκέπτες του περιπτέρου του Δήμου Πόρου, το οποίο πλαισίωσαν με την παρουσία τους οι επιχειρήσεις “Odyssey Activities” και “Horse Spirit In The Land Of The Wolf”, είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για όλες τις εναλλακτικές μορφές τουρισμού που εξυπηρετεί ο Πόρος και να γευτούν τοπικά προϊόντα. Χορηγοί της παρουσίας του Δήμου στην έκθεση ήταν οι τοπικές επιχειρήσεις «Πόρου Άμπελος», τα ζαχαροπλαστεία «Γλύκισμα» και «Δάγκλης» και ο Εμπορικός Επαγγελματικός Σύλλογος Πόρου, ο οποίος κάλυψε και μέρος των εξόδων της αποστολής.