Ο Ολυμπιακός έχει ξεκινήσει πολύ δυναμικά μέσα στο νέο έτος και το δεύτερο μισό της φετινής αγωνιστικής σεζόν, κάτι που δείχνουν και τα αποτελέσματα που έχει πετύχει, αλλά και το θέαμα που πρόσφερε.

Οι «ερυθρόλευκοι» σκόραραν αρκετά τέρματα, έδειξαν με εμφατικό τρόπο την ανωτερότητά τους έναντι των αντιπάλων τους σε όλα τα παιχνίδια, επιστρέφοντας σε εξαιρετική κατάσταση ύστερα από την περίοδο της διακοπής λόγω των γιορτών.

Ο Μάρκο Σίλβα που είχε ανεβάσει το ρυθμό των προπονήσεων το προηγούμενο διάστημα, ούτως ώστε ο Θρύλος να επανέλθει στις υποχρεώσεις του δυναμικά, κάτι το οποίο κι έγινε, μένοντας ικανοποιημένος από την κατάσταση των ποδοσφαιριστών του και έδωσε τα συγχαρητήριά του για την προσπάθεια που καταβάλλουν οι «ερυθρόλευκοι».

«Μου άρεσαν πολύ αυτά που είδα στο ματς με τον Λεβαδειακό. Μπράβο που επιστρέψατε σε καλή κατάσταση μετά τις γιορτές», ήταν μεταξύ άλλων τα λόγια του Πορτογάλου, ο οποίος παράλληλα ζήτησε ανάλογη συνέχεια.

Θέλει συνεχή βελτίωση από την ομάδα ο Σίλβα, κάτι που παιχνίδι με το παιχνίδι γίνεται αντιληπτή. Ο Θρύλος θα ανεβάζει συνεχώς ρυθμό και θα προσφέρει ωραίο ποδόσφαιρο, μαζί με τα αποτελέσματα που θα έρχονται.