Για το μέλλον του Άλαν Πουλίδο εμφανίζονται αρκετά δημοσιεύματα στο Μεξικό, καθώς για την απόκτηση του επιθετικού του Ολυμπιακού έχει υπάρξει ενδιαφέρον πριν από λίγο διάστημα από ομάδες του MLS, δίχως ωστόσο κάποια εξέλιξη.

Συγκεκριμένα, στην ιστοσελίδα «cronica.com.mx», υπάρχουν κάποιες δηλώσεις του νεαρού Μεξικανού, ο οποίος φέρεται να τόνισε και για το ενδιαφέρον μιας ομάδας από το εξωτερικό και πιο συγκεκριμένα των Κολοράντο Ράπιντς, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στον Ολυμπιακό, ο οποίος του έχει φερθεί άψογα.

Χαρακτηριστικά, οι δηλώσεις του Πουλίδο:

«Ο Ολυμπιακός μου έχει φερθεί άψογα. Έχω συμβόλαιο και μου είπαν ότι με θέλουν, για να παλέψω και να κερδίσω μια θέση. Από τη στιγμή που δεν παίζω όμως, θέλω να πάω κάπου και να παίζω. Υπάρχει η προοπτική του MLS και δεν μπορώ να την αποκλείσω, με τους Κολοράντο Ράπιντς να είναι μια επιλογή», τα λόγια του Μεξικανού.

Αυτά είπε λοιπόν ο Μεξικανός, αλλά αυτές οι δηλώσεις έγιναν προφανώς όταν υπήρχε πιο έντονο ενδιαφέρον από την ομάδα του MLS. Πλέον, όπως γράφει ο «ΓΑΥΡΟΣ», ο Μεξικανός μάλλον παραμένει και εκείνος που θα φύγει ενδέχεται να είναι ο Φινμπόγκασον.