Σπουδαίες προσφορές την Κυριακή 22 Οκτωβρίου με την «Κυριακάτικη Ελευθερία του Τύπου».

Μεγάλος Διαγωνισμός: Κερδίστε εντελώς δωρεάν ένα αυτοκίνητο Citroen C1. Μη χάσετε το 3ο κουπόνι!

Πάρτε κι εσείς μέρος στον μεγαλύτερο διαγωνισμό της χρονιάς! 3 κουπόνια και 3 μαγικοί κωδικοί μπορεί να σας χαρίσουν το καλύτερο αυτοκίνητο πόλης της αγοράς! 

Βρείτε το κουπόνι μέσα στην εφημερίδα, στείλτε ΕΛ (κενό) ΤΟΝ 7ΨΗΦΙΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΩΔΙΚΟ ΤΟΥ ΚΟΥΠΟΝΙΟΥ (κενό) ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ στο 54301 και μπείτε στη κλήρωση για το φανταστικό Citroen C1, αξίας 11.720€

0,31€/sms (με Φ.Π.Α.)* Αmaze Ι. Μεταξά 8, Αγ. Δημήτριος. Helpline: 2111881770 *Πλέον τέλους συνδρομητών κινητής, βάσει λογαριασμού.

Ακόμα
Το συλλεκτικό LIVE CD των Λαυρέντη Mαχαιρίτσα - Διονύση Τσακνή, «Η νύχτα θα το πει»

Ένα εκπληκτικό CD με τα ωραιότερα τραγούδια τους, μια σπάνια ζωντανή ηχογράφηση από τη μεγάλη συναυλία στο Θέατρο Λυκαβηττού τον Σεπτέμβριο του 1993 και από το ΜΕΤΡΟ το 1994.
Το μοναδικό LIVE άλμπουμ περιλαμβάνει τα τραγούδια:
1. Η Νύχτα Θα Το Πει 0:05:48
2. Των Βαλκανίων Οι Πρόσφυγες
3. Τραγούδι Που Ξέμεινε Μόνο 
4. Όλα Με Το Χέρι 
5. Ώρες Σιωπής (Φταίνε Τα Τραγούδια) 0:04:43
6. Ημίφως
7. Σύμβαση Αορίστου Χρόνου
8. Πάρε Με Από Δω 
9. Φλασάκι 
10. Aστεράκι 
11. Σε Στυλ Να Μην Ξεχνιόμαστε 
12. Το Τρίτο Μάτι 
13. Η Σκόνη 
14. Το Τραγούδι Των Γύφτων (Μπαλαμός) 
15. Νοέμβρης '90
16. Πόσο Σε Θέλω 
17. Ρωγμές 
18. Διδυμότειχο Blues
 
Μαζί

Το απόλυτο εργαλείο γνώσης για να επιλέξετε: Άτλαντας της Ελλάδας, Άτλαντας της Ευρώπης ή Άτλαντας των Ηπείρων, σε μεγάλο μέγεθος!
Η «Κυριακάτικη Ελευθερία του Τύπου» εξασφάλισε για όλους τους αναγνώστες το απόλυτο εργαλείο γνώσης! Τους πιο πλήρεις και ενημερωμένους Άτλαντες για τον μαθητή, τον φοιτητή, αλλά και για ολόκληρη την οικογένεια! Επιλέξτε την έκδοση που επιθυμείτε και γνωρίστε την Ελλάδα, την Ευρώπη και τον κόσμο μέσα από τους πιο αναλυτικούς γεωφυσικούς αλλά και πολιτικούς χάρτες.

Άτλας της Ελλάδας: Περιλαμβάνει τους νομούς, τις πρωτεύουσες, το συγκοινωνιακό δίκτυο, την γεωργική και κτηνοτροφική παραγωγή, τη βιομηχανία, την αλιεία, καθώς και αναλυτικά όλοι τους αρχαιολογικούς χώρους και τα αξιοθέατα ολόκληρης του τόπου μας. Γνωρίστε, εσείς και τα παιδιά σας, την Ελλάδα μέσα από τους πιο λεπτομερείς γεωφυσικούς χάρτες ανά γεωγραφικό διαμέρισμα! 

Άτλας της Ευρώπης: Περιλαμβάνει όλα τα σημαντικά γεωμορφολογικά χαρακτηριστικά των ευρωπαϊκών χωρών, αλλά και τους πολιτικούς τους χάρτες με χρήσιμες πληροφορίες για τον πληθυσμό τους, το κλίμα, τη χλωρίδα και την πανίδα, τις γλώσσες, ακόμα και τις θρησκείες!

Άτλας των Ηπείρων: Περιλαμβάνει αναλυτικούς γεωφυσικούς χάρτες με χρήσιμες πληροφορίες για τα βουνά, τους ωκεανούς, τις θάλασσες, τα ποτάμια και τις λίμνες ολόκληρης της υφηλίου!