Ο Ολυμπιακός το βράδυ της Τετάρτης θα αντιμετωπίσει ένα από τα μεγαθήρια του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, την Μπαρτσελόνα στο Καμπ Νου για την 3η αγωνιστική του Champions League.

Ο προπονητής των «ερυθρόλευκων», Τάκης Λεμονής μίλησε κατά την αναχώρηση της ομάδας για την Βαρκελώνη για το συγκεκριμένο ματς και τόνισε ότι άπαντες στους Πειραιώτες ανυπομονούν για την έναρξη αυτού του σπουδαίου αγώνα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τάκη Λεμονή:

Για το κίνητρο των παικτών του Ολυμπιακού, αγωνιζόμενοι στο Καμπ Νου κόντρα στην Μπαρτσελόνα:

«Νομίζω είναι τα από τα ωραιότερα ματς που μπορεί να παίξει ο οποιοσδήποτε και θέλει να συμμετέχει σε έναν τέτοιο αγώνα. Ολοι περιμένουν πως και πως την Τετάρτη να μπουν σε αυτό το γήπεδο. Είναι πολύ ωραίες στιγμές για τους παίκτες».

Για το εάν το παιχνίδι με τον Πανιώνιο αποτελεί την επανεκκίνηση για τον Ολυμπιακό στη σεζόν;

«Θα το δούμε αυτό στη συνέχεια είναι τελείως διαφορετικά παιχνίδια. Ηταν σημαντικό που κερδίσαμε, έστω και με τον τρόπο που ήρθε αυτή η νίκη στο τέλος».

Για το αν το ματς με την Μπαρτσελόνα είναι πιο εύκολο ή πιο δύσκολο από το εκείνο με την Γιουβέντους;

«Θεωρώ ότι είναι ίδιου επιπέδου απλά λίγο διαφέρει η προσέγγιση των δύο ομάδων στο παιχνίδι, αλλά ο βαθμός δυσκολίες νομίζω ότι είναι ο ίδιος. Εγώ το λέω πάντα. Αυτά τα παιχνίδια σε κάνουν να τα περιμένεις πως και πως. Νομίζω δεν τίθεται καν θέμα να μιλάει ο προπονητής για τη σημασία τέτοιων αγώνων. Ερχεται από μόνο του αυτό».