Η επεισοδιακή νίκη του Ολυμπιακού στη Νέα Σμύρνη έχει παρελειπόμενα. Κυρίως σε επίπεδο εντυπώσεων και αντιδράσεων από τους γνωστούς επικοινωνιακούς μηχανισμούς, που προσπαθούν με κάθε τρόπο να πλήξουν τους «ερυθρόλευκους».

Οι ίδιοι μηχανισμοί αποφάσισαν ότι το πεντακάθαρο πέναλτι που έκανε ο Οικονόμου στον Φορτούνη ήταν... βουτιά του Ελληνα ποδοσφαιριστή. Οι ίδιοι μας ενημέρωσαν ότι ο Φιγκέιρας σχεδόν... δολοφόνησε τον Χατζίσαφί.

Η οπτική του καθενός δεν αποτελεί πρόβλημα για τον υπόλοιπο κόσμο. Θα έπρεπε να αποτελεί ζήτημα προς επίλυση για όποιον έχει τέτοιου τύπου φαντασιώσεις και τον... γιατρό του.

Αφήνοντας στην άκρη, όμως, τις κάθε λογής ονειρώξεις και τους "ευσεβείς πόθους" που προκαλεί η στέρηση, έχει σημασία να αναφερθούμε σε γεγονότα. Τα οποία, ως συνήθως, διαψεύδουν, εκθέτουν και αποκαλύπτουν τις προθέσεις του mediaκού συστήματος που έχει δημιουργηθεί για να λασπώνει τον Ολυμπιακό, ακόμη και για τα προφανή.

Ο... βουτηχτής Φορτούνης, λοιπόν, έπεσε τόσο "μόνος του", που από τη γονατιά που του κατάφερε ο Οικονόμου, πέραν του ότι κέρδισε το πέναλτι, "κέρδισε" και μία πολύ... ευχάριστη μελανιά στον μηρό του. Ενα αιμάτωμα που προήλθε από το χτύπημα του ποδοσφαιριστή του Πανιωνίου. Μάλιστα, πέρα από τις "για τα μάτια του κόσμου" αντιδράσεις τη στιγμή της ανατροπής, κανείς παίκτης του Πανιωνίου (ούτε ο θύτης) δεν αμφισβήτησε το πέναλτι που έγινε στον Φορτούνη.

Αντίθετα, οι Νεοσμυρνιώτες διαμαρτύρονται ΜΟΝΟ για τη φάση του Φιγκέιρας με τον Χατζισαφί. Για την οποία ο καθένας μπορεί να έχει την άποψή του. Διότι, όπως σωστά σημειώθηκε από τους ειδικούς, "άλλο επαφή, άλλο ανατροπή". Στην περίπτωση του Φορτούνη η επαφή είναι ορατή ακόμη. Αν και η αλήθεια είναι ότι δεν έβγαλε αίμα