Την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα θα επιδιώξει να πετύχει ο Ολυμπιακός, ο οποίος το απόγευμα της Κυριακής θα αντιμετωπίσει την Κύμη στην Χαλκίδα, για την 2η αγωνιστική της Basket League. Live από το gavros.gr στις 17:00/ΕΡΤ1…

Οι «ερυθρόλευκοι», οι οποίοι άφησαν πίσω τους την ήττα από τον Παναθηναϊκό, μεσοβδόμαδα κέρδισαν την Μπασκόνια για την 1η αγωνιστική της Ευρωλίγκας και πλέον θέλουν να κάνουν… σεφτέ και στο πρωτάθλημα.

Το ματς με την Κύμη, ωστόσο, κρύβει παγίδες, καθώς ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί στην Χαλκίδα χωρίς τους τραυματίες Σπανούλη, Παπανικολάου και Τιλί. Αντίθετα, κανονικά θα αγωνιστεί ο Μπράιαν Ρόμπερτς, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε και τέθηκε στη διάθεση του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

Ο Αμερικανός είναι πανέτοιμος για το επίσημο ντεμπούτο του με τη φανέλα του Θρύλου, ο οποίος έχει ανάγκη τη δημιουργία του. Ο Ρόμπερτς μπορεί να προσφέρει πολλές λύσεις στον κόουτς Σφαιρόπουλο, ο οποίος ποντάρει πολλά πάνω του, προκειμένου η ομάδα να πετύχει τους στόχους της.