Την αντεπίθεσή του ξεκινάει ο Ολυμπιακός, ο οποίος απόψε θα αντιμετωπίσει τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, για την 7η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Οι «ερυθρόλευκοι», μετά τη διακοπή για τους αγώνες των εθνικών ομάδων, επιστρέφουν στις εγχώριες υποχρεώσεις τους και θα τα δώσουν όλα για να πάρουν το πολυπόθητο τρίποντο της νίκης. Οι Πειραιώτες όλες αυτές τις ημέρες δούλεψαν σκληρά στις προπονήσεις και πλέον είναι πανέτοιμοι για να εξαπολύσουν την αντεπίθεσή τους!

Ο Τάκης Λεμονής τους έχει επιστήσει την προσοχή και όλοι όσοι αγωνιστούν θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να οδηγήσουν την ομάδα στη νίκη. Στον αγώνα με τον Πανιώνιο ο προπονητής του Θρύλου δεν υπολογίζει στους Εμάνουελ Εμενίκε, Μοχάμεντ Μπεν και Γιάγκος Βούκοβιτς, οι οποίοι είναι ανέτοιμοι και αποκλείστηκαν από την αποστολή. Αντίθετα, σε αυτήν συμπεριλήφθηκε ο Στέφανος Καπίνος, ο οποίος ενεργοποιείται ξανά, αλλά και ο Καρίμ Ανσαριφάρντ.

Αναλυτικά η αποστολή του Θρύλου: Ανδρούτσος, Ανσαριφάρντ, Μποτία, Καρσελά, Χουτεσιώτης, Σισέ, Τζούρτζεβιτς, Ελαμπντελαουί, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Καπίνο, Κούτρης, Μάριν, Νικολάου, Οτζίτζα, Πάρντο, Προτό, Ρομαό, Σεμπά, Τατχσίδης.