Την 1η θέση στο κολεγιακό τουρνουά ποδοσφαίρου που διεξήχθη στο La Crosse στο Wisconsin των Η.Π.Α. κατέλαβε η ομάδα Νέων της Σχολής του Ολυμπιακού Θεσσαλονίκης. 


 
Οι νεαροί ποδοσφαιριστές της Σχολής ταξίδεψαν στην άλλη άκρη του Ατλαντικού μετά από πρόσκληση του πανεπιστημίου του Viterbo και έγραψαν ιστορία. Με προπονητή τον Αντώνη Λεπιτσά, η ομάδα του Ολυμπικού κέρδισε το τουρνουά κατηγορίας 6x6 έχοντας 4 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια. Δύο στη φάση των ομίλων επί της Κ20 Viterbo University με σκορ 6-3 και επί της Κ20 Mexico Team University με 8-1, στον ημιτελικό επί της Κ22 Viterbo University με 7-2 και κράτησε το καλύτερο για το μεγάλο τελικό όπου συνέτριψε τη γηπεδούχο Aris La Crosse με 15-3.


 
Ως επιστέγασμα όλων των παραπάνω είναι η συμμετοχή της ομάδας μας, στους εθνικούς κολεγιακούς αγώνες των Η.Π.Α., που θα διεξαχθούν στο Las Vegas το Φεβρουάριο και εν συνεχεία η συμμετοχή των αθλητών ως μέλη της πανεπιστημιακής ομάδας του Viterbo University και του προπονητή ως μέλους του τεχνικού επιτελείου, στους παναμερικανικούς κολεγιακούς αγώνες στα μέσα Μαρτίου στη Βραζιλία. 


 
Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στη Σχολή Θεσσαλονίκης για την μεγάλη επιτυχία.