Όχι μόνο εξακολουθεί να έχει επιφυλάξεις, αλλά εμφανίζεται κατηγορηματικός ότι δεν θα ψηφίσει το νομοσχέδιο, όσες διορθώσεις και να γίνουν ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Δημήτρης Καμμένος. Ο  κ. Καμμένος μιλώντας στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΣΚΑΪ  ξεκαθάρισε ότι «εν θα ψηφίσω το νομοσχέδιο για την αλλαγή φύλου», υποστηρίζοντας μάλιστα ότι όσοι επικαλούνται το μπούλινγκ για έναν έφηβο πως «Το μπούλινγκ δυστυχώς  γίνεται στα σχολεία για τα ρούχα, το χρώμα, το αυτοκίνητο του μπαμπά, την καταγωγή, αλλά και  και για το φύλο.

Άραγε θα  σταματήσει ή θα ενισχυθεί αν κάποιος έφηβος προχωρήσει σε  αλλαγή φύλου». Τέλος, ο κ. Καμμένος διευκρίνισε πως η αντίδραση του Πάνου Καμμένου σχετικά με την στάση του είναι ότι «η ψήφος είναι κατά συνείδηση», ενώ με καταγγελτικό ύφος τόνισε ότι το νομοσχέδιο είναι λάθος έτσι όπως το φέρνει η κυβέρνηση.

Σε σχετική ερώτηση για το τι θα κάνει ο πρόεδρος του κόμματος Πάνος Καμμένος, απάντησε: «Δεν ξέρω αν θα το ψηφίσει ο Πάνος Καμμένος».
«Χρειάζεται μεγαλύτερο πολιτικό θάρρος μερικές φορές, είναι λάθος έτσι όπως έρχεται στο νομοσχέδιο. Θα έπρεπε σ’ αυτό να συμπεριλαμβάνεται και ο γάμος και η υιοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια. Να γίνει μια συζήτηση με ειδικούς, να μάθει η ελληνική κοινωνία περί τίνος πρότεινε και έπειτα να αποφασίσουν οι βουλευτές τι θα ακριβώς θα ψηφίσουν».