Σε λίγες ημέρες ξεκινάει η νέα Ευρωλίγκα και όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η διοργανώτρια αρχή παρουσιάζει μέσω βίντεο τις ομάδες που θα λάβουν μέρος στη γιορτή του ευρωπαϊκού μπάσκετ. 

Το μεσημέρι της Πέμπτης η Ευρωλίγκα δημοσίευσε το βίντεο για τον Ολυμπιακό, στο οποίο αποκαλεί τον Θρύλο ως «έναν από τους γίγαντες του ευρωπαϊκού μπάσκετ!».

Παράλληλα, στο βίντεο φιλοξενούνται δηλώσεις του κόουτς των Πειραιωτών, Γιάννη Σφαιρόπουλου, αλλά και των «ερυθρόλευκων» Βασίλη Σπανούλη, Κώστα Παπανικολάου, Βαγγέλη Μάντζαρη και Κιμ Τιλί.

Συγκεκριμένα, ο αρχηγός του Θρύλου ανέφερε: «Πιστεύουμε στην ομάδα μας και ξέρουμε τι μπορούμε να κάνουμε. Δεν παρατάμε ποτέ κανένα παιχνίδι. Πάντα παλεύουμε και βρίσκουμε τρόπους να επιστρέφουμε και να νικάμε», ενώ ερωτηθείς για τον περσινό χαμένο τελικό, απάντησε: «Είχαμε ξοδέψει μεγάλη ενέργεια στον ημιτελικό και ήμασταν... άδειοι στον τελικό».

Από την πλευρά του ο Βαγγέλης Μάντζαρης, τόνισε: «Δεν έχουμε πάρει τον τίτλο μετά το 2013, οπότε θέλουμε να πάμε ξανά στο Final Four του Βελιγραδίου. Θα έχουμε τη στήριξη του κόσμου μας εκεί, θα είναι σαν να παίζουμε στην έδρα μας».

Ο Κώστας Παπανικολάου, πρόσθεσε: «Θέλουμε να τα πάμε ακόμη καλύτερα φέτος, αλλά προφανώς υπάρχει πολλή δουλειά που πρέπει να γίνει καθημερινά. Πρέπει να δείξουμε χαρακτήρα, θέληση. Να βρεθούμε ως ομάδα».

Η Ευρωλίγκα μάλιστα χαρακτήρισε ως μεταγραφή – κλειδί για τον Ολυμπιακό την προσθήκη του Κιμ Τιλί, για τον οποίο ο Γιάννης Σφαιρόπουλος ανέφερε: «Ο Τιλί είναι πολύ αθλητικός. Προσθέσαμε αθλητικότητα, ταχύτητα και μακρινό σουτ».

Ο Γάλλος φόργουοντ από την πλευρά του τόνισε: «Μου είπαν ότι ο Ολυμπιακός είναι μία μεγάλη οικογένεια που ο ένας βοηθά τον άλλον. Είμαι χαρούμενος για τον τρόπο που τα υπόλοιπα παιδιά με έχουν ενσωματώσει».

Δείτε το βίντεο: