Τέρμα τα αστεία κυρίες και κύριοι η Όλγα Φαρμάκη είναι το απόλυτο θηλυκό..

Η Όλγα Φαρμάκη αποτέλεσε τα τελευταία χρόνια τον ασυγκράτητο πόθο όλων των αντρών αυτής χώρας και στις φωτογραφίες που ακολουθούν αμέσως καταλαβαίνουμε το γιατί

Η ‘Ολγα γεννήθηκε στο Αγρίνιο και σπούδασε στο ΤΕΙ Γεωπονίας. Από μικρή αγαπούσε το χορό και συμμετείχε στην ομάδα freestyle χορού του Νίκου Βουρλιώτη, με την οποία περιόδευσε σε όλη την Ελλάδα. Από εκεί άρχισε να γίνεται γνωστή και στη συνέχεια συμμετείχε στον διαγωνισμό Playmate, όπου και έστρεψε όλους του προβολείς της δημοσιότητας πάνω στις χαρισματικές της καμπύλες…

Έκτοτε ακολούθησαν αρκετές εμφανίσεις στην τηλεόραση, αρχικά στο πλευρό του Ανδρέα Μικρούτσικου στο τηλεπαιχνίδι "Μεγάλο παζάρι" και αργότερα δίπλα στον Θέμο Αναστασιάδη στην εκπομπή "Όλα".

Τα τελευταία χρόνια κάνει editorial μόδας, φωτογραφήσεις και εξώφυλλα σε περιοδικά, ενώ παράλληλα έχει υπάρξει και ραδιοφωνική παραγωγός.

Η Όλγα Φαρμάκη ότι και να κάνει είναι καταδικασμένο να πάρει δημοσιότητα και να προβάλλεται καθώς το εκπληκτικό της μπούστο σε συνδυασμό με το αλαβάστρινο δέρμα της και το μοναδικό της νάζι αποτελούν πόλο έλξης για χιλιάδες ζεύγη από μάτια που εγκλωβίζονται πάνω σε αυτές τις ζηλευτές ποσότητες αισθησιασμού που τη χαρακτηρίζουν.