Ο Ολυμπιακός την ερχόμενη Κυριακή 8 Οκτωβρίου θα αντιμετωπίσει στο κεκλεισμένων των θυρών ΣΕΦ τον Παναθηναϊκό στην πρεμιέρα του ελληνικού πρωταθλήματος.

Ο Γιώργος Πρίντεζης με δηλώσεις του αναφέρθηκε σε αυτό το ματς, τονίζοντας ότι οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να πάρουν τη νίκη και να ξεκινήσουν με το… δεξί τη φετινή χρονιά.

Ο φόργουορντ του Θρύλου αναφέρθηκε επίσης στην προετοιμασία της ομάδας, καθώς και για τις αλλαγές που θα υπάρξουν φέτος στο παιχνίδι της ομάδας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το ντέρμπι με τον ΠΑΟ και για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός δεν θα έχει τον κόσμο στο πλευρό του:

«Δικαίως ξεκινάμε χωρίς κόσμο με αυτά που έγιναν στον τελευταίο τελικό πέρυσι. Τα έχουμε ξαναπεί. Καλό είναι να μην γίνονται τέτοια πράγματα, να έρχονται να παρακολουθούν όλοι την ομάδα που αγαπούν και να περνούν ένα ευχάριστο δίωρο. Αυτό τη συγκεκριμένη στιγμή δεν έχουμε τη δυνατότητα να το κάνουμε. Στη συγκεκριμένη ερώτηση μπορώ να σου απαντήσω από πολλές μορφές, αλλά θέτονται θέματα βίας και θέλει χρόνο για να γίνουν τα πράγματα έτσι όπως πρέπει να γίνονται. Δεν θα έλεγα πως είναι καθοριστικό ποιος θα είναι ο νικητής. Γιατί πολλές φορές η χρονιά έχει αρχίσει με άλλο τρόπο σε ένα ντέρμπι και έχει τελειώσει με άλλον τρόπο. Είναι πάρα πολύ νωρίς. Δεν παύει να είναι ένα ντέρμπι και σίγουρα θέλουμε να είμαστε νικητές. Ουσιαστικά κερδίζεις, ηρεμία, χρόνο δουλειάς και ξεκινάς τη χρονιά με το δεξί».

Για το αν θα αλλάξει κάτι φέτος στο παιχνίδι του Ολυμπιακού σε σχέση με πέρυσι:

«Γενικότερα, όχι μόνο εμείς, αλλά και το μπάσκετ εξελίσσεται, γίνεται όλο και πιο γρήγορο, βλέπουμε όλο και περισσότερους ταλαντούχους παίκτες. Αν και δεν ήμουν από την πρώτη ημέρα στην προετοιμασία, ο κόουτς θέλει να τρέξουμε ακόμη πιο γρήγορα, να καταφέρει κάθε παίκτης να βγάλει το ταλέντο του, έχουμε μεγαλύτερο βάθος στον πάγκο και το βάθος παίζει πολύ μεγάλο ρόλο, ειδικά σε μια χρονιά που είναι πάρα πολλά τα παιχνίδια και τα ταξίδια. Θα κοιτάξουμε να παίξουμε ακόμη πιο μοντέρνο, ωραίο και γρήγορο μπάσκετ. Ενέργεια, ταχύτητα, άμυνα, ρυθμός και το βάθος είναι από τα βασικά συστατικά για να καταφέρεις να κατακτήσεις τίτλους».