Το πολλά υποσχόμενο νεαρό μοντέλο από την Γεωργία, Λουίζα Μελάτζε, είναι ήδη ένα από τα πιο hot ονόματα στο χώρο του μόντελινγκ. Η 25χρονη καλλονή, η οποία κατοικοεδρεύει στην Θεσσαλονίκη από πολλή μικρή ηλικία, αφού τελείωσε τις σπουδές της αποφάσισε να ασχοληθεί με αυτό που την κέρδισε περισσότερο στην ζωή της. Να το αγκαλιάσει, να το κάνει προτέρημα και να λάμψει μέσα από αυτό χρησιμοποιώντας την διαφορετικότητά της για να καταρρίψει τα στερεότυπα στον δύσκολο και απαιτητικό χώρο της μόδας.

Το πάθος της για δουλειά είναι άξιο αναφοράς, καθώς παράλληλα εργάζεται ως φυσικοθεραπεύτρια σε ξενοδοχειακές μονάδες ολόκληρη την σεζόν. Μάλιστα τήν καλοκαιρινή κυρίως περίοδο, κάνει Promotion διάφορων διαφημιστικών προϊόντων σε γνωστά νυχτερινά κέντρα, beach bar και στα εκθεσιακά κεντρα.

Στον ελεύθερο χρόνο της, όποτε βρίσκει φυσικά, της αρέσει όπως δηλώνει και η ίδια να βγαίνει για φαγητό με τις φίλες της, τρώγοντας θαλασσινά. Τυχαίο δεν είναι πως στο ζώδιο είναι Ιχθύς.

Λατρεύει την ξένη house μουσική και για να διατηρήσει αυτό το υπέροχο κορμί, δεν κάνει αθλητισμό όπως οι περισσότερες κοπέλες στον χώρο, αλλά μόνο γιόγκα. Αγαπημένοι της προορισμοί είναι τα νησιά και κυρίως τα εξωτικά, για αυτό και στα μελλοντικά πλάνα της συγκαταλέγεται ένα ταξίδι στις Μαλδίβες.

Τον τελευταίο καιρό είχε δημιουργηθεί μια λανθασμένη εντύπωση πως έχει συγγένεια με δυο Ρώσους μουσικούς-τραγουδιστ­ές, οι οποίοι τυχαίνει να έχουν το ίδιο ακριβώς επίθετο. Φυσικά η ίδια το αρνήθηκε κάθετα, καθώς δεν έχει καμία σχέση με αυτά τα άτομα και η καταγωγή της δεν είναι από Ρωσία.

Το μέλλον της ανήκει, με φιλοξίες και όνειρα τα οποία περιμένουν να τα κατακτήσει!