Σε μια άκρως ενδιαφέρουσα αποκάλυψη που έρχεται να φέρει νέα δεδομένα στην υπόθεση της πετρελαιοκηλίδας που προκάλεσε μια ανυπολόγιστων συνεπειών οικολογική ρύπανση στον Σαρωνικό προχωρά σήμερα το parapolitika.gr. Πρόκειται για ένα βίντεο, στο οποίο ο υπουργός Ναυτιλίας Παναγιώτης Κουρουμπλής, ευρισκόμενος σε τρελό κέφι εμφανίζεται να χορεύει μια... μάγκικη ζεϊμπεκιά, ενθυμούμενος προφανώς τις... ένδοξες ημέρες του πάλαι ποτέ κραταιού ΠΑΣΟΚ.

Ωστόσο, η λεπτομέρεια που κάνει την διαφορά, είναι το γεγονός ότι το... ξεσάλωμα του υπουργού λαμβάνει χώρα μόλις λίγους μήνες πριν και συγκεκριμένα στις 4 Μαρτίου του 2017, ανήμερα της ονομαστικής εορτής του Θεόδωρου Κουντούρη! Για όσους δεν το κατάλαβαν, ο υπουργός Ναυτιλίας ήταν μεταξύ των εκλεκτών παρευρισκόμενων στην… κρασοκατάνυξη που διοργάνωσε ο πλοιοκτήτης του «Αγία Ζώνη 2», με αφορμή την γιορτή του, καλώντας όλους τους… δικούς του ανθρώπους!

Δείτε τη συνέχεια του άρθρου, τις φωτογραφίες, αλλά και το βίντεο από το ζεϊμπέκικο του υπουργού Ναυτιλίας στα parapolitika.gr