Εξηγήσεις από τον υπουργό Άμυνας αλλά και τον πρωθυπουργό ζητάει με ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία, με αφορμή το πρωτοσέλιδο ρεπορτάζ των «Παραπολιτικών» που δείχνει τον Πάνο Καμμένο να διασκεδάζει σε καζίνο του Λονδίνου.

«Ο κ. Καμμένος έχει άραγε συναίσθηση των όσων κάνει;» διερωτάται η Πειραιώς και αναφέρει ότι «αναμένουμε την απολογία του τη Δευτέρα». 
«Ο κ. Τσίπρας θα κοιτάζει πολύ καιρό ακόμα τους υπουργούς του να προκαλούν με τη συμπεριφορά τους την ώρα που η ελληνική κοινωνία υποφέρει;» διερωτάται στη συνέχεια και καταλήγει:

«Θα συνεχίσει να τους καλύπτει αδύναμος να πράξει τα αυτονόητα;»
Υπενθυμίζεται ότι η εφημερίδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ δημοσιεύει «καυτό» φωτογραφικό υλικό από την «βασιλική» παραμονή του Πάνου Καμμένου και της συζύγου του στο Λονδίνο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, κατά τη διάρκεια του πρόσφατου ταξιδιού του στο Λονδίνο ο Πάνος Καμμένος δεν περιορίστηκε μόνο στην πολυτελή διαμονή του στο πανάκριβο ξενοδοχείο «Mandarin Oriental» και στην εντυπωσιακή Jaguar που χρησιμοποιούσε για τις μετακινήσεις και τη μεταφορά των πανάκριβων αγορών του από το ξακουστό και… ιδιαιτέρως τσουχτερό πολυκατάστημα Selfridges.