Οπου και αν παίζει ο Ολυμπιακός, οι ΓΑΥΡΟΙ είναι δίπλα στην ομάδα και φωνάζουν με όλη τους τη δύναμη για το  μεγαλείο του Θρύλου! Το ίδιο θα κάνουν και στις 27 Σεπτεμβρίου, όταν οι Πειραιώτες θα αντιμετωπίσουν εκτός έδρας την Γιουβέντους, για την 2ηαγωνιστική του Champions League.

Ο Θρύλος στον αγώνα με τους πρωταθλητές Ιταλίας θα έχει στο πλευρό του 2000 ΓΑΥΡΟΥΣ, οι οποίοι θα δώσουν «ερυθρόλευκο» χρώμα στο «Allianz Stadium» και θα στηρίξουν τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού.

Την Τρίτη η ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ενημέρωσε τους ΓΑΥΡΟΥΣ ότι συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση στο Τορίνο. Συγκεκριμένα, τα εισιτήρια για τη μεγάλη μάχη με την Γιουβέντους, θα πωλούνται στο «Γ. Καραϊσκάκης» (Είσοδος VIP, Αίθουσα Διαρκείας) από την Τετάρτη 20/09 έως την Παρασκευή 22/09 (10:00 – 17:30).

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«H Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, για τον αγώνα της 2ης Αγωνιστικής του UEFA CHAMPIONS LEAGUE μεταξύ των ομάδων JUVENTUS - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, που θα διεξαχθεί στο "ALLIANZ STADIUM" την Τετάρτη 27/09/2017 στις 20:45 (τοπική ώρα), ενημερώνει τους φίλους της ομάδας, ότι συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων από Τετάρτη 20/09 έως Παρασκευή 22/09 (10:00 – 17:30), από το Στάδιο Γ. Καραϊσκάκης – Είσοδος VIP, Αίθουσα Διαρκείας.

Κάθε φίλαθλος για να προμηθευτεί εισιτήριο πρέπει να επιδείξει την κάρτα φιλάθλου του Ερασιτέχνη ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και το Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητάς του.

Σημειώνουμε ότι σε κάθε εισιτήριο θα αναγράφεται όνομα, επώνυμο και ημερομηνία γέννησης με ανεξίτηλο μελάνι, καθώς θα υπάρξει σχετικός έλεγχος (ταυτοποίηση) από την ιταλική αστυνομία κατά την είσοδο των φιλάθλων στο γήπεδο.

Σε περίπτωση μεταβίβασης ή διόρθωσης πάνω στο εισιτήριο δεν θα επιτραπεί η είσοδος στο Γήπεδο.

Η Τιμή των εισιτηρίων είναι 35€»