Τα Παραπολιτικά κυκλοφορούν το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου με 3 μεγάλες προσφορές για όλη την οικογένεια!
ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΒΙΒΛΙΟ
Παιδική Διατροφή
ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ & ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΓΕΥΜΑΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ
ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΛΙΝΙΚΟ ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟ – ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟ, Phd
Δρα. ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΡΗΓΟΡΑΚΗ

Η λανθασμένη διατροφή και η παιδική παχυσαρκία απειλούν τον ελληνικό πληθυσμό και αποτελούν προβλήματα που απαιτούν άμεση λύση, εδώ και τώρα. Προς την κατεύθυνση αυτή φιλοδοξεί να συμβάλει η συγκεκριμένη έκδοση που σας προτείνει έναν οδηγό παιδικής διατροφής, ο οποίος περιλαμβάνει αποτελεσματικές στρατηγικές για τη διαχείριση του πολύπλοκου αυτού θέματος. Οι διατροφικές ανάγκες των παιδιών σχολικής ηλικίας εξαρτώνται από την ηλικία τους, τη σωματική τους διάπλαση και τη φυσική δραστηριότητά τους και η διατροφή τους θα πρέπει να καλύπτει τις ενεργειακές, αλλά και τις θρεπτικές τους ανάγκες. Στο νέο βιβλίο του Δρα. Δημήτρη Γρηγοράκη παρατίθενται λύσεις διατροφής και φυσικής δραστηριότητας, προκειμένου τα παιδιά και οι γονείς τους να έχουν στη διάθεσή τους έναν απόλυτο σύμβουλο παιδικής υγείας!
Περιλαμβάνει:
· Οι έξυπνες συνταγές που αρέσουν στα παιδιά και το παιχνίδι των χρωμάτων
· 10 τροφές για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος
· Οι 5 περιορισμοί και η πυραμίδα των αντιοξειδωτικών
---
Ένα βιβλίο
ΑΡΛΕΚΙΝ

Απολαυστικές, τολμηρές, προκλητικές και γεμάτες ερωτισμό ιστορίες που βάζουν φωτιά στη φαντασία! Αποκτήστε κάθε εβδομάδα ένα νέο βιβλίο Άρλεκιν!
Γιατί… με ένα Άρλεκιν ξεχνιέσαι!
--
MONO ME THN ΕΚΔΟΣΗ ΤΩΝ 2€
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ
Το ΚΛΕΙΔΙ του λύτη
64 ΣΕΛΙΔΕΣ

Μη χάσετε εντελώς δωρεάν με την απλή έκδοση των Παραπολιτικών έναν υπερπολυτελή τόμο, 64 σελίδων, με σταυρόλεξα! Διασκεδάστε όλες τις στιγμές της ημέρας, στο σπίτι, στο λεωφορείο, στη παραλία με το «Το κλειδί του λύτη» και ακονίστε το μυαλό σας με τα σταυρόλεξα της νέας εποχής! Σκανδιναβικά, κλασικά, διαγράμματα, αμερικανικά και sudoku για δυνατούς λύτες.. και όχι μόνο!