Μπόχα στον κόσμο του ποδοσφαίρου για την εγκληματική επίθεση Μελισσανίδη στον Κούγια. Μια επίθεση που έγινε 48 ώρες πριν από έναν ποδοσφαιρικό αγώνα, όταν ένας ιδιοκτήτης της μιας ΠΑΕ έδειρε έναν άλλον ιδιοκτήτη, με τον οποίο η ομάδα του θα τίθονταν αντίπαλος στο γήπεδο με τη δική του (ΑΕΚ-ΑΕΛ). Και ποιο είναι το αποτέλεσμα; Ουδείς ασχολείται. Ούτε η πολιτεία ούτε κάποιος εισαγγελέας, κανένας. 

Τι αντίκτυπο θα είχε αυτό εάν το είχε κάνει ο κ. Μαρινάκης; Μπορεί να έπεφτε η κυβέρνηση, δεν αποκλείουμε να ζητούσαν παρέμβαση του ΝΑΤΟ, του ΟΗΕ, του Τραμπ, του Πούτιν και των λοιπών δυνάμεων.

Αντίθετα, στην περίπτωση της εγκληματικής επίθεσης του Μελισσανίδη στον Κούγια δεν κουνιέται φύλλο. Ομως, τι μηνύματα στέλνει ο κρατικός μηχανισμός με τη συγκεκριμένη απραξία; Δεν απασχολεί κανέναν; Κάποιοι κατάντησαν στην Ελλάδα να θεωρείται πολυτέλεια μέχρι και το αυτονόητο!

Ο «διοικητής» της ΑΕΚ έδειξε και το επίπεδό του με τέτοιες τακτικές που παραπέμπουν σε… αλάνες αλλά και σε σκηνικό που έχει σχέση μόνο σκοτεινές μεθόδους. Ο Μελισσανίδης έδειξε μηδέν επίπεδο. Φυσικά το ίδιο ισχύει και για όποιον ή όποιους νομίζουν ότι είναι υπεράνω των νόμων.

Ακόμη και ο τελευταίος φίλαθλος καταδικάζει την εγκληματική ενέργεια του Μελισσανίδη κατά του Αλέξη Κούγια και μάλιστα 48 ώρες πριν από τον αγώνα μεταξύ των ομάδων τους, της ΑΕΚ και της ΑΕΛ. Δυστυχώς, δεν το έκαναν οι αρμόδιοι, και όσο παραμένουν απαθείς τόσο η μπόχα κοντεύει να… πνίξει όσους αγαπούν το ποδόσφαιρο. Ούτε μια δήλωση καταδίκης, έτσι για τα μάτια του κόσμου, αν και ούτε αυτό αρκεί, και το σχόλιο δεν αφορά μόνο τους πολιτικούς, αλλά και τους αθλητικούς φορείς

Δεν περνά απαρατήρητο ότι Μελισσανίδης, παρά τη μήνυση Κούγια, δεν συνελήφθη και το αυτόφωρο είχε παρέλθει προχθές το βράδυ, όμως η ΠΑΕ ΑΕΛ κατήγγειλε ότι ο Κούγιας δεν πήγε στο ΟΑΚΑ επειδή κατατέθηκε μήνυση «για να συλληφθεί και να παραμείνει όσο διαρκέσει ο αγώνας στο Αστυνομικό Τμήμα του ΟΑΚΑ για τα διαδικαστικά θέματα, αφού όπως είναι γνωστό, λόγω της ιδιότητας του ως δικηγόρου δεν εφαρμόζεται σε αυτόν η διαδικασία του αυτοφώρου».

(Το κείμενο δημοσιεύτηκε στον «ΓΑΥΡΟ» στις 11/09/2017)