Η Ματούλα Ζαμάνη και οι πιστοί της σωματοφύλακες στο Βεάκειο την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2017 τελειώνουν πανηγυρικά  τις καλοκαιρινές τους περιπέτειες κάνοντας απόβαση στα λημέρια του Πειραιά.

Με τραγούδια για «5 χειμώνες 6 καλοκαίρια», μουσικές της θάλασσας και του βουνού, της ζωής και των παραμυθιών, της χαράς και του πόνου, ιστορίες που ντύθηκαν με μουσική για τον επερχόμενο της δίσκο, παρανοϊκές διασκευές με 80s ηχόχρωμα, ιππότες της Ασφάλτου, τσιγγάνες με κρυφά χαρτιά, γρίφους από τη Βάλια Κάλντα, η Ματούλα ανοίγει ένα παράθυρο στο δικό της κόσμο και σας καλεί σε ένα δυνατό και ευαίσθητο μουσικό ταξίδι, με άγνωστο προορισμό αλλά με πυξίδα πάντα την καρδιά.

Κι επειδή η χαρά είναι διπλή όταν τη μοιράζεσαι,ο Εισβολέας που γνωρίστηκαν σε ανώδυνο χρόνο και πλαίσιο, η Μάγδα Βαρούχα που συναντήθηκαν ένα τυχαίο βράδυ σε μία συναυλία στην Αταλάντη αλλά και ο Νίκος Φάκαρος με το δαιμόνιο βιολί που τους συνδέει η αγάπη τους για την Ικαρία θα είναι εκεί να κάνουν μουσικές και όνειρα μαζί.

Λίγα λόγια για την Ματούλα Ζαμάνη

«Η Ματούλα Ζαμάνη γεννήθηκε στα Καρπάθια όρη σε ανύποπτο χρόνο και ανώδυνο πλαίσιο… Γνώρισε τα στοιχειά της φύσης και μαγεύτηκε από τον αέρα που φυσά τα φύλλα των δέντρων και τα πουλιά. Κολύμπησε από νωρίς στα νερά της μουσικής που κρύβουν κι άλλους σπουδαίους ήχους. Μεγάλωσε με στοργή και πολλά χάδια. Τραγουδάει μόνο με φίλους, δοκιμάζει το απ’ αλλού φερμένο και πειραματίζεται με ό,τι τυχαίο συναντά. Πιστεύει στην αληθινή αγάπη και όχι στην απλά αναφερόμενη έννοιά της και στη σύμπραξη των ανθρώπων που χωρίς λόγο μοιράζονται… Τον τελευταίο καιρό τραγουδά παρέα με τον ποιητή εκ Μεταξοχωρίου, τους Burger και τον Εισβολέα… ταξιδεύει και ψάχνει σπιτάκια για αδέσποτα… Peace»

Η Ματούλα Ζαμάνη έχει το χάρισμα να χαλαρώνει το κοινό της και να πειραματίζεται μαζί του

Η ομάδα που πλαισιώνει την Ματούλα Ζαμάνη είναι:

Κώστας Νικολόπουλος  – Κιθάρες

Θάνος Καζαντζής – Τύμπανα, πάντς

Θάνος Σταυρίδης  – Ακορντεόν, πλήκτρα

Γιάννης Κονταράτος – Βιολί

Ηλίας Ρότσιας – Μπάσο

Δημήτρης Δημητριάδης: Ήχος

Νίκος Κόλλιας: monitoring

Μελίνα Ζερβάκη Φωτισμός,Vj

Στέλιος Σπυρόπουλος Video footage, φωτογραφία

Αστρικά ξαφνικά: Imiterasu

Φωτογραφίες:   Μαρίλη Ζάρκου

Μακιγιάζ:     Δημήτριος Γκίκας

Φροντίδα:   aftofoto

Πληροφορίες για τη συναυλία της Ματούλας Ζαμάνη

Προπώληση 11 ευρώ

Ταμείο 13 ευρώ

Ώρα έναρξης 21.00

Εκδοτήρια Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά, Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00-14:00, τηλ. 210 4143310

Σημεία Προπώλησης: Media Markt, Seven Spots, Reload Stores, βιβλιοπωλεία Ευριπίδης

Ηλεκτρονικά στο www.viva.gr

Τηλεφωνικά στο 11876

Επιμέλεια παραγωγής : Kremlino