Οι παίκτες της ομάδας του Φάρου Κερατσινίου άφησαν τα παρκέ, στα οποία εντυπωσιάζουν, και φωτογραφήθηκαν για το νέο ημερολόγιο της ομάδας

Το τελευταίο διάστημα βρίσκεται μονίμως στην επικαιρότητα με τις διαδοχικές προκρίσεις του στο Κύπελλο Μπάσκετ. Δεν είναι και μικρό κατόρθωμα εξάλλου, από εκεί που ανεβαίνεις στην Α2 να αποκλείεις απανωτά πέντε ομάδες της Α1 και να έρχεσαι αντιμέτωπος στον τελικό με τον Παναθηναϊκό.

Αφού λοιπόν άφησαν εκτός θεσμού τον Κολοσσό Ρόδου, το Λαύριο, τα Τρίκαλα, την Κηφισιά και τον Π.Α.Ο.Κ., ο Μανώλης Παπαμακάριος, ο Γάιος Σκορδίλης, ο Μιχάλης Κακιούζης και η υπόλοιπη παρέα του Φάρου Κερατσινίου αποφάσισαν να βγουν για λίγο εκτός παρκέ. Αιτία η φωτογράφιση για το ημερολόγιο της ομάδας για τη νέα χρονιά.

Κάθε μήνας έχει το δικό του κόνσεπτ, αλλά η προσέγγιση στις φωτογραφίες είναι πάντα χιουμοριστική. Οι παίκτες να κρατούν καρδούλες για τη γιορτή των ερωτευμένων, σημειώσεις σε τετράδια με αφορμή την επιστροφή στα θρανία, αλλά και τρίγωνα στην έλευση των Χριστουγέννων.

Δείτε το ημρολόγιο του Φάρου Κερατσινίου:

FAROS-CALENDAR-1

FAROS-CALENDAR-2

FAROS-CALENDAR-3

FAROS-CALENDAR-4

FAROS-CALENDAR-5

FAROS-CALENDAR-6

FAROS-CALENDAR-7

FAROS-CALENDAR-8

Το ημερολόγιο του Φάρου για το 2016

Το ημερολόγιο του Φάρου για το 2016

Το ημερολόγιο του Φάρου για το 2016

Το ημερολόγιο του Φάρου για το 2016